Hét nieuwe duurzame design kledingmerk. 100% gemaakt in Nederland van 100% biologische GOTS® gecertificeerde katoen. Het slim fit T-shirt van GOTS-katoen is gemaakt van een hoogwaardig comfort en stretch weefsel welke zich garandeert in een grenzeloze bewegingsvrijheid. Deze basic past in de zomer op elk kledingstuk voor een moderne tijdloze look.

Er moet iets veranderen in de huidige kledingindustrie, dat is wel duidelijk. Bijna al onze kleding komt uit lagelonenlanden met slechte leef- en werkomstandigheden en zwaar bewerkte stoffen. Wij vinden dat dit anders kan. Als eerste merk presenteren wij eerlijk gemaakte T-shirts volledig ontworpen en gemaakt in Nederlandse naaiateliers.

Dit om het ambacht weer terug te brengen naar Nederland en de lokale economie te steunen. Daardoor zijn de transport processen kort wat milieutechnisch goed is; vermindering van de CO2-uitstoot, en werken we met ongebleekte biologische stoffen. En natuurlijk een superfijn T-shirt dat lekker zit. Een win-win situatie toch?

Sustainable Living Festival Zwolle
Zaterdag 6 oktober
Van 11.00 tot 17.00 uur
Pistache Zwolle
Eiland 12
8011 XR Zwolle