Tijdens het Sustainable Living Festival Zwolle laat Autobedrijf Oving je kennismaken met 2 elektrische modellen van Renault. De Renault ZOE en de Renault Twizy.

Renault Zoe
De Renault Zoe is compact en barst van de innovaties. Deze elektrische auto is ultramodern en strak vormgegeven. Verrassend detail: het design van deze stadsauto is gemaakt met liefde voor de natuur. Je kunt de batterij van je Renault ZOE opladen wanneer je maar wilt. Onze ingenieurs hebben het Renault Z.E. assortiment voorzien van een lithium-ion batterij. Het laadvermogen van dit type batterij neemt in de loop der tijd niet af door het zogenaamde geheugeneffect.

Renault Twizy
De Twizy is uniek – en dat geldt zeker ook voor zijn verrassende design. De Twizy heeft vormen die je nooit eerder hebt gezien. Bepalend voor die vormen is de functie: je bent beschermd, maar behoudt alle vrijheid. De switchblade deuren* openen verticaal, wat heel handig kan zijn in drukke straten. En kijk eens omhoog: het panoramisch dak van de Twizy biedt een geweldig uitzicht op de stad.

Autobedrijf Oving Zwolle
Bisschop Willebrandlaan 66
8021 GA Zwolle
038-4554450
klantencontact@oving.nl

Sustainable Living Festival Zwolle
Zaterdag 6 oktober
Van 11.00 tot 17.00 uur
Pistache Zwolle
Eiland 12
8011 XR Zwolle